ZAMONAVIY OILADA IQTISODIY QADRIYATLARNING O’RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.13937847 - Ortiqov, Olimjon (International scientific and practical conference, 2024)
Zamonaviy oilalarda iqtisodiy qadriyatlar ijtimoiy mas’uliyatni tushunishga va amalga oshirishga yordam beradi. Oila a’zolari o’z jamiyatlariga yordam berish, ijtimoiy loyihalarda ishtirok etish va o’z atrofidagi muhitni yaxshilashga intilishadi.