IQTISODIY QADRIYATLARNING JAMIYAT BARQARORLIGINI TA’MINLASHDAGI O‘RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.13937875 - Ortiqov, Olimjon (International scientific and practical conference, 2024)
Iqtisodiy qadriyatlar oilaning barqarorligini ta’minlaydi. Ish bilan ta’minlash, daromad manbalari, iqtisodiy mustaqillik oila a’zolarining ravnaqini ta’minlaydi. Mustaqil iqtisodiy holat oilada ijobiy muhitni shakllantiradi, bu esa ma’naviy qadriyatlarga e’tiborni oshiradi.