ЭЧКИЛАРНИНГ КОЛИБАКТЕРИОЗ, САЛЬМОНЕЛЛЁЗ ВА ПАСТЕРЕЛЛЁЗ КАСАЛЛИКЛАРНИНГ КЕЧИШИ ВА ПАТОМОРФОЛОГИК ЎЗГАРИШЛАРИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14192322 - Мўминов, Ғ.М; Элмуродов , Б.А; Убайдуллаев , Т; Оразбаев , Ж (International scientific and practical conference, 2024)
Ушбу маколада Қашқадарё вилоятини Муборак туманидаги табиий иқлим шроитида эчкиларни пастереллёз ва колибактериоз аралаш ҳолатда кечганда касаллигини клиник, патологоанатомик ўзгаришлари ўрганилганлиги тўғрисида маълумотлар келтирилган.