ОҚ СИЧҚОНЛАРДА СУНИЙ РАВИШДА ЧАҚИРИЛГАН ЯЛИҒЛАНИШ ЖАРАЁНЛАРИНИ ФАРМАКОТEРАПИЯСИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14209687 - Эрназаров , Д.А; Матекова Т.A. (International scientific and practical conference, 2024)
Ушбу мақолада оқ сичконларда сунъий равишда чакирилган яллиғланиш жараёнларини даволашда алое экстракти ва қон чўпи (чистотел) малхамларини қўллаш орқали препаратларнинг яллиғланишга қарши таъсирга эга эканлиги аниқланиб, уларни патологик жараёнларни даволашга қўллаш бўйича тажриба натижалари баён этилган.