QORAQALPOG‘ISTON RESPUBLIKASIDA OTLARDA SAKRASH BO‘G‘IMINING ASEPTIK YALIG‘LANISHINI DAVOLASH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14216445 - Xudayarov , R.Yu.; Yusupov , A.R. (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada otlarda sakrash bo‘g‘imi aseptik yalig‘lanishinining etiologiyasi, klinik belgilari va davolash haqida malumotlar keltirilgan.