HAYVONLARDA MINERALLAR ALMASHINUVINING MOHIYATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14222349 - Ro’zimov , V.U.; Dauletbaev , N.P. (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada qoramollarda mineral moddalar almashinuvi buzilishi kasalliklarining sabablari va patogenezini adabiyotlar tahlili evaziga o’rganish bo’yicha malumotlar keltirilgan.