ҚОРАҚАЛПОҒИСТОНДА ҚЎЙЛАРНИНГ MONIEZIA EXSPANSA (RUDOLPHI, 1810) ЦЕСТОДАСИ БИЛАН ЗАРАРЛАНИШИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14227117 - Палуаниязова , Д.А.; Бауаддинов , К.К. (International scientific and practical conference, 2024)
Тадқиқотнинг ишининг мақсади. Қорақалпоғистон шароитида қўйларнинг Moniezia exspansa (Rudolphi, 1810) цестодаси билан зарарланиши даражасин ўрганишдан иборат.