ТУРЛИ ЗОТЛАРГА МАНСУБ БЎЛГАН ХАЙВОНЛАРНИНГ ФИЗИОЛОГИК КЎРСАТКИЧЛАРИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14227392 - Наметов , А.Л.; Кеунимжаева , М; Таубаева , Ш; Аминов , И. (International scientific and practical conference, 2024)
Мақолада, ўзининг экологик ҳолати, иқлим шароити билан бошқа худудлардан кескин фарқ қилган, Қорақолпоғистон республикаси шароитида қорамолларнинг гўшт маҳсулдорлигига бевосита таъсир қиладиган айрим биологик кўрсаткичлари тўғрисида маълумотлар берилган.