JANUBIY OROLBO‘YI XUDUDIDA EKOLOGIK XAVFSIZLIKNI TA’MINLASH MASALALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14229470 - Atanazarov K.М. (International scientific and practical conference, 2024)
Hozirgi kunda Davlatimiz rahbari, xukumatimiz, boshqaruv tashkilotlari va hamkor donor davlatlar ishtiroqi tomonidan Orol bo‘yi mintaqasida ekologik xavfsizligi barqarorlashtirish masalalariga katta e’tibor qaratilmoqda.