QORAQALPOQ ZOT TIPIGA MANSUB QAMAR RANGBARANGLIKDAGI QORAKOʻL QOʻZILARNING TIRIK VAZNNING MUTLAQ, NISBIY VA KUNLIK OʻSISH DINAMIKASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14229749 - Astankulov , A.; Ibragimov , T.; Hasanboyev , T.; Matnazarova , M.; Bakturdiyeva , Sh. (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada qamar rangbaranglikdagi qoʻzilarning tirik vazni, mutlaq, nisbiy va kunlik oʻsish dinamikasi oʻrganildi va tavsiyalar berildi.