QAMAR VARIATSIYALARIDAGI QOʻZILAR TERISIDA IFODALANISHI, TOVLANISHI, VA GULLARNING BIR TEKISLILIK KOʻRSATKICHLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14233149 - Astankulov , A.F.; Pirmanova , M; Urazimbetova , Sh; Esamboyev , S (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada qoraqalpoq zot tipiga mansub qamar rang-baranglikdagi qorakoʻl qoʻylarining variatsiyalar kesimida teri koʻrsatkichlari keltirilgan bo’lib, barcha guruhlarda terilarning ifodalanishi, tovlanishi va gullarning bir tekislilik koʻrsatkichlari aniqlangan. Olingan tajriba ma’lumotlari boʻyicha tahlil qilingan va xulosalar berilgan.