QARAQALPAQSTAN SHARAYATINDA BROYLER SHÓJELERIN SAQLAWDA ZOOGIGENALIQ TALAPLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.14233189 - Embergenova A., A (International scientific and practical conference, 2024)
Bul maqalada broyler shójelerin durıs saqlaw ham zoogigenik talaplardıń óz waqtında durıs alıp barılıwı onıń ónimdarlıǵına tásiri haqqında. Álbette, qanday genetik hám ónimdarlıǵı joqarı bolǵan quslardan ónim alıwda olardıń durıs saqlanıw sharayatı menen baylanıslı boladı.