NASLCHILIK FERMER XO‘JALIKLARIDA TANA VA G‘UNAJINLARNI JADAL O‘STIRISH VA BIRINCHI TUQQAN SERMAHSUL SIGIRLAR PODASINI YARATISHNING SAMARALI USULLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14233720 - Kojambergenova, K.K. (International scientific and practical conference, 2024)
Sut qoramolchiligini jadal rivojlantirish, mollar naslini yaxshilash bilan ularning podasini sifat jihatdan tez, qayta tiklashni taqoza etadi. Shuning uchun fermer xo‘jaliklari talablariga moslashgan nasldor tana va g‘unajinlarni jadal o‘stirish respublikada katta ahamiyatga ega.