CHORVA MOLLARINI RATSION ASOSIDA OZIQLANTIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14234720 - Babaniyazov , B.J.; Muqimova , A; Abdug‘ofurov , B (International scientific and practical conference, 2024)
Hayvonlarning fiziologik holati, mahsuldorligi va xo‘jalikda foydalanish xususiyatlariga ko‘ra, hayvon organizmining oziq moddalar miqdoriga bo‘lgan talabi oziq me’yori deb ataladi. Ushbu maqolada chorva mollarini ratsion asosida oziqlantirish masalalari koʻrib chiqilgan boʻlib, fikr va tavsiyalar ilmiy asoslangan.