SÚT HÁM SÚT ÓNIMLERINIŃ EKOLOGIYALIQ QÁWIPSIZLIGIN QORǴAW TALAPLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14235077 - Tóreniyazova , V.S.; Xojamuratova , G.Q. (International scientific and practical conference, 2024)
2017-jıl 7-iyul kúni Ózbekistan Respublikası ministrler mekemesiniń “Sút hám sút ónimleriniń qawipsizligi haqqıındaǵı ulıwma texnikalıq reglamenttı tastıyqlaw haqqında” ǵı 474-sanlı qararı qabıl qılındı. Sút hám sút ónimleriniń qawipsizligi haqqıındaǵı ulıwma texnikalıq reglamenttı rásmiy daǵaza qılınǵan kúninen baslap on segiz ay ótkennen keyin ámelge kiritiliwi belgilengen.