TALABALARDA MUSTAQIL TA’LIM OLISH KO’NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH USULLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14235516 - Xolmuratov , I; Eshanova, T; Xo’jamuratova , A (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada talabalarning mustaqil ta’lim olish ko’nikmalarini shakllantirishda nimalarga e’tibor berishlari zarurligi, qanday qilib mustaqil ta’lim topshiriqlarini bajarish mumkin kabi savollarga atroflicha javob berishga harakat qilindi.