HOZIRGI KUNDA YOSHLARGA BERILAYOTGAN KENG IMKONIYATLAR VA QABUL QILINGAN QAROR VA NIZOMLARNING AHAMIYETI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14235972 - Xojabergenov , B.P. (International scientific and practical conference, 2024)
Hozirgi kunda davlatimiz tomonidan yoshlarga oid birqansha qarorlar va nizomlar qabul qilinib, yoshlar uchun keng imkoniyatlar yaratilib berilmoqta. Bu uz keljagamizga befariq emas ekenligimizda va yoshlar bu bizing keljagizm va davomshilardan muhim biri bo‘lib hisoblanadi.