ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОН ИҚТИСОДИЁТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ЁШЛАРНИНГ ЎРНИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14506510 - Шукуров, Ориф; Холмуродов, Комил (International scientific and practical conference, 2024)
Мақолада сўнгги йилларда барча соҳалар каби иқтисодиёт соҳасига ҳам ёшларни кенг жалб қилиш , бу борада қабул қилинаётган Фармон ва қарорлар ва бу йўналишда олиб борилаётган ислоҳотлар, иқтисодиётимизни янада ривожлантириш борасида ёшларни хар томонлама қўллаб-қувватлаш, уларни қизиқишлари ва дунёқарашларидан келиб чиқиб касб-ҳунарга йўналтириш,тадбиркорликка кенг жалб этиш, “Ўзбекистон-2030” стратегиясининг “Ёшлар ва бизнесни қўллаб-қувватлаш йили”да бажарилиши лозим бўлган устувор вазифалар юзасидан маълумотлар берилади.