INNOVATSION TADBIRKORLIK UCHUN RIVOJLANISH STRATEGIYASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14511975 - Nizametdinov , Ali; Safarov , Sirojiddin (International scientific and practical conference, 2024)
Maqolada O‘zbekistonda innovatsion va texnologik tadbirkorlik - uning rivojlanish tendensiyalari, muammolari va istiqbollari ko’rib chiqiladi. O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan innovatsion loyihalarning asosiy yo’nalishlarining qisqacha tavsifi berilgan. Innovatsion tadbirkorlikni davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash bo‘yicha chora-tadbirlar sarhisob qilingan.