УЧИНЧИ РЕННОСАНС ПОЙДЕВОРИНИ ҚУРУВЧИ ЁШЛАР МУСТАҚИЛ ФИКРЛАЙДИГАН БЎЛМОҒИ ЛОЗИМ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14513404 - Равшан , Хидоятов; Холмурзаев, Убайдулла (International scientific and practical conference, 2024)
Учинчи ренносанс пойдеворини қурар эканмиз фаол ёшларимиз – замонавий, креатив, мустақил фикрлайдиган, юксак билимли, касб-ҳунарни пухта эгаллаётган, интеллектуал салоҳияти нисбатан юксак, ҳар қандай вазиятда ҳам масъулиятни ўз зиммасига олишга қодир бўлган, ғайрат- шижоатли, ватанпарвар, баркамол шахс бўлмоғи керак.