ILK O’RTA ASRLARDAGI XORAZM DAVLATI TARIXINING TANGA-PULLARDA AKS ETISHI (V-VIII ASRLAR): https://doi.org/10.5281/zenodo.14540455 - Matyakubova , Shahodat (International scientific and practical conference, 2024)
Maqolada V-VIII asrlarda Xorazm davlati tarixining tanga-pullardagi bayoni va masalalari tahlil qilingan.