O’ZBEKISTONDA KAMBAG’ALLIKNI ANIQLASH USULI, MUAMMOLARI VA AFZALLIKLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.14546188 - Sobitov , Zohid (International scientific and practical conference, 2024)
“Kambag‘allik bu baxtsiz hodisa emas. Qullik va kamsitish kabi, bu insonlar tomonidan o‘ylab topilgan va ular tomonidan yo‘q qilsa bo‘ladigan ijtimoiy muammodir”- Nelson Mandela.