SANOAT TARMOQLARINI HUDUDIY RIVOJLANTIRISHNING MUAMMOLARI VA ULARNI BARTARAF ETISHNING TASHKILIY-IQTISODIY MEXANIZMLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14546946 - Raximov , Anvar (International scientific and practical conference, 2024)
Maqolada sanoat tarmoqlarini hududiy rivojlantirishning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlari hozirgi kundagi dolzarb mavzularidan biri ekanligi, sanoat tarmoqlarini hududiy rivojlantirish jarayonida bir qator muammolar keng yoritib berilgan. Sanoat tarmoqlarini hududiy rivojlantirishning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlari sxema ko‘rinishda tasvirlab berilgan.