O’ZBEKISTONDA AHOLINING IJTIMOIY HIMOYAGA MUHTOJ QATLAMLARINI IJTIMOIY HIMOYA QILISHNING HUQUQIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14638596 - Ahmadov, Temurbek (International scientific and practical conference, 2024)
O‘zbekiston Respublikasida aholining ijtimoiy himoyaga muhtoj qatlamlarini ijtimoiy himoya qilish davlat siyosatining ustuvor yo‘nalishlaridan biri hisoblanadi. Biroq, ijtimoiy himoya tizimining samaradorligini oshirish, uni zamonaviy talablarga moslashtirish va aholining ijtimoiy himoyaga muhtoj qatlamlarining huquqlarini to‘liqroq ta’minlash uchun huquqiy asoslarni takomillashtirish zarur.