OILAVIY PSIXOLOG PSIXOTERAPEVTNING KASBIY YONDASHUVI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14535253 - Salimova , Farangiz (International scientific and practical conference, 2024)
Mazkur maqolamda oilaviy psixoterapevtning kasbiy yondashuvi,oilalar bilan ishlashda etika,estetika va kasbga doir ayrim metodik tafsiyalar yoritib o‘tiladi.