YASHIL IQTISODIYOTNING BARQAROR RIVOJLANISHDAGI AHAMIYATI: MUAMMOLAR VA ISTIQBOLLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.14597867 - Gʻiyosov , Shaxriyor (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunga kelib resurslar tanqisligi muammosi keng tus olayotganligi sababli, “Yashil iqtisodiyotga” o’tish zarurligi yoritib berildi. Shuningdek, maqolada “Yashil iqtisodiyot” tushunchasi va O’zbekistonda barqaror rivojlanishni taminlashda uning ahamiyati haqidagi qarashlar keltirildi.