BARQAROR KELAJAKNI QURISHDA "YASHIL IQTISODIYOT" NING AHAMIYATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14597978 - Omonova , Gulmira (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada barqaror rivojlanishni ta`minlashda “Yashil Iqtisodiyot”ning o‘rni hamda mavjud resurslar va yangi zamonaviy texnalogiyalr orqali iqtisodiyotni yanada rivojlantirish. Hamda atrof muhititga ko‘p chiqindi chiqarmagan holda iqtisodiyotni barqaror rivojlantirish haqida so‘z boradi.