BOZOR IQTISODIYOTI VA UNING TIZIMI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14597986 - Masharipov , Behruzbek (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu tezisda “bozor” iqtisodiyotining raqobat mehanizimlarini tahlil qiladi va talab takliflarining narxlarini o‘zgarishiga ta’sirini o‘rnatadi. Hamda bozordagi yashirin ko‘llarni ro‘li hakida tohtalib o‘tiladi.