TA’LIM JARAYONIDA MOBIL ILOVALARIDAN FOYDALANISHNING O’ZIGA XUSUSIYALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14621021 - Mingboyev , Ulugbek; Gulmurodova , Shohsanam (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada informatika va axborot texnologiyalari fanida amaliy darslarda mobil ilovalardan foydalanish orqali o‘quvchilarning fanga bo‘lgan qiziqishlarini yanada oshirishga qaratilgan ma’ulmotlar keltirilgan.