KORRUPSIYA – DAVLATNI YEMIRUVCHI VA INSONLARNI TUBANLASHTIRUVCHI ILLAT: https://doi.org/10.5281/zenodo.14625764 - Xakkulova , Sevara; Xabibullayeva , Mohinur (International scientific and practical conference, 2024)
Mazkur maqola barcha davlatlardagi eng katta mavzulardan biri hisoblanadi. Maqolada korrupsiya so’zining kelib chiqishi uning tarixi haqida o’rganamiz. Bundan tashqari, boshqa davlatlarda korrupsiyaning qanday tus olayotgani va unga qarshi kurashish uchun olib borilayotgan chora-tadbirlar haqida ma’lumot beriladi.