ZAMONAVIY TA’LIMDA SUN’IY INTELLEKTNING O’RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14625849 - Xakkulova , Sevara; Genjebaeva , Aysanem (International scientific and practical conference, 2024)
Mazkur maqola ta’lim sohasida Sun’iy Intellektning ahamiyatini o‘rganadi, uning usullari, natijalari va ta’lim muhitini tubdan o‘zgartirish imkoniyatlarini ko‘rib chiqadi. Digital vositalar ta’limiy maqsadlarga ko‘proq moslashgan sari, Suńiy Intellekt o‘quv jarayonini shaxsiylashtirish, samaradorlikni oshirish va talabalarni digital dunyoga tayyorlashda muhim ról o‘ynaydi. Hozirgi qo‘llanmalardan kelib chiqib, maqola Suńiy Intellekt yordamida ta’limni qanday rivojlantirish mumkinligi va bu jarayonda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan muammolarni muhokama qiladi.