JIZZAX VILOYATIDA TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA RESURSLARDAN OQILONA FOYDALANISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14625895 - G‘o‘dalov , Mirkomil; Mirzayeva , Aziza (International scientific and practical conference, 2024)
Mazkur maqolada Jizzax viloyatida turizmni rivojlantirish istiqbollari xususida so’z yuritiladi. Viloyatdagi turistik hududlarining flora va faunasi to‘g‘risida ma’lumotlar, turistlarni jalb qilish uchun qilinayotgan ishlar va amalga oshirilishi lozim bo‘lgan takliflar keltirib o‘tilgan, shuningdek, bu hududda turistik marshrutlar tuzish borasida ham yo’nalishlar belgilangan va Jizzax viloyatida turizmni rivojlanish imkoniyatlari tadqiq qilingan va aniq misollar yordamida mavjud muammolarning bartaraf qilish yo‘llari ko‘rsatilgan.