YOSHLARGA YARATILAYOTGAN SA’Y-HARAKATLAR VA ULARNING KELAJAKDAGI NATIJASI VA SAMARASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14550421 - Saloxitdinov , Sherzod; Daminov , Xumoyun (International scientific and practical conference, 2024)
Maqolada shuni ko‘rishingiz mumkinki, ya’ni hozirgi davrda yoshlarga O‘zbekistonda yaratilayotgan keng imkoniyatlar va ularning kelajakda samarasi va natijasi tahlil qilingani yoritilgan. Yaratilgan shart-sharoitlar orqali O‘zbekistondagi yoshlarning bilim olish darajasining o‘sishi va hukumat tomonidan har bir yoshlar masalasining o‘rganilishi va shu kabi masalalar mukokamasini ko‘rishingiz mumkin.