MAMLAKATIMIZ IQTISODIYOTINI YANADA RIVOJLANTIRISH VA MODERNIZATSIYA ISHLARINI AMALGA OSHIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14550666 - Soatova , Munira (International scientific and practical conference, 2024)
Yangi O‘zbekiton ijtimoiy-iqtisodiy innovatsiya va barqaror rivojlanish yo‘li, ijtimoiy iqtisodiy sohalar, shaxsiy tadbirkorlikni rivijlantirish, iqtisodiy tenglik, raqobatbardoshlikni oshirish, ijtimoiy inftatuzilma va ta’lim tizimi, sanoatni modernizatsiya qilish , iqtisodiy liberalizatsiya haqida qisqacha bayon etilgan.