O’ZBEKISTONDA YOSHLAR BANDLIGI: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.14551435 - Mansurov, Shahzod; Bozorboyev , Diyorbek Po‘lat o‘g‘li (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda yoshlar bandiligini ta’minlash borasidagi imkoniyatlar va muammolar, yoshlar uchun yangi ish o‘rinlari yaratish, kasbiy malaka oshirish va ijtimoiy dasturlarni amalga oshirishga qaratilgan chora-tadbirlar yuzasidan tahlil qilingan hamda yoshlar bandligini oshirishda ta’lim va kasb-hunar o‘rganishning ahamiyati hamda davlat va xususiy sektor hamkorligining zarurligi ta’kidlanadi.