IQTISODIY INDEKSLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.14551559 - Xudoyorov , Rashid; Yusufov , Mavlon (International scientific and practical conference, 2024)
Quyidagi maqolada statistik indekslarning nazariy asoslari, ularning turlari va qo‘llanilishi haqida batafsil ma’lumot berildi. Indekslar yordamida iqtisodiy tahlilning samaradorligini oshirish va iqtisodiy jarayonlarning turli jihatlarini aniq va to‘liq o‘rganish mumkin.