AUDIT HISOBI SIYOSATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14551921 - Xudoyarov , Rashid (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada tashkilotning buxgalteriya siyosatining auditi buxgalteriya hisobining oqilona usullarini tanlashga yordam berishi, bu korxonaning rentabelligiga erishish va uning faoliyatini optimallashtirish imkonini berishi, auditning vazifalari hamda hsob siyosati auditi keng tarqalgan qoidabuzarliklariga misollar keltirib o‘tilgan.