KICHIK BIZNES VAKILLARI TOMONIDAN AMALGA OSHIRILAYOTGAN TASHQI IQTISODIY FAOLIYAT KONTEKSTIDA RAQOBATBARDOSHLIK OMILLARINI TAHLIL QILISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14554648 - Xudoyarov , Rashid; Safarov , Sirojiddin (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada biz jahon bozorida firmalar o‘rtasidagi raqobat, birinchi navbatda, mahsulotlarning o‘zida raqobat shaklida namoyon bo‘lganligi sababli, birinchi navbatda, mahsulot raqobatbardoshligi fenomenini ko‘rib chiqishni maqsadga muvofiq deb bildik.