YASHIL IQTISODIYOTGA O’TISHDAGI O’ZBEKISTONNING XALQARO HAMKORLIGI VA KELAJAK STRATEGIYALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14556800 - Qaxxorova , Mashhura (International scientific and practical conference, 2024)
Yashil iqtisodiyotga o‘tish bugungi kunda barcha mamlakatlar uchun ekologik xavfsizlikni ta’minlash va iqtisodiy barqarorlikni oshirishning muhim vositasiga aylangan. Ushbu maqola O‘zbekistonning yashil iqtisodiyotga o‘tishdagi xalqaro hamkorligi, amalga oshirilgan yutuqlari va kelajakdagi istiqbollari haqida batafsil ma’lumot beradi.