UMUMIY TIZIMLI NAZARIYANING ASOSIY TUSHUNCHALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14630686 - Nuraliyeva , Sora (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada umumiy tizimli nazariyaning asosiy tushunchalari, oila tuzilmasi, morfostatik, morfogenetik, obektiv baholash, metodologiya, oilaviy konsultatsiya emperik tahlil va nazariy ma’lumotlar orqali keng asoslangan.