MILLIY BARQAROR RIVOJLANISH MAQSADLARINI MOLIYALASHTIRISH: JAHON TAJRIBASI VA O’ZBEKISTON UCHUN YECHIMLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.14636325 - Toshmurotov , Abdusattor (International scientific and practical conference, 2025)
Mamlakatimizni 2030 yilgacha bo‘lgan davrda barqaror rivojlanishning 17 ta maqsadi (BRM) jahon hamjamiyatining ustuvor yo‘nalishlarini belgilab berdi. Ushbu maqsadlarga erishish uchun moliyaviy resurslarni jalb qilish va samarali boshqarish muhim ahamiyatga ega.