MAKTABGACHA TA’LIM VA TARBIYA YOSHIDAGI BOLALARNI RIVOJLANISHIGA QO’YILADIGAN DAVLAT TALABLARI TIZIMINI RIVOJLANTIRISH BORASIDAGI ISLOHOTLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.14682283 - Toirova , Ruxsora (International scientific and practical conference, 2025)
Maktabgacha ta’lim mazmunini yanada takomillashtirish moddiy texnika bazasini mustahkamlash maktabgacha ta’lim muassasalari tarmomig‘ini kengaytirish, malakali pedagog kadrlar bilan ta’minlash bolalarni maktab ta’limiga tayyorlash darajasini tubdan yaxshilash ta’lim tarbiya jarayoniga zamonaviy ta’lim dasturlari va texnologiyalarni tadbiq etish bolalarni har tomonlama intelektual, axloqiy,estetik va jismoniy rivojlantirish uchun shart-sharoitlar yaratish maqsadida keng imkoniyatlar yo‘lga qo‘yildi.