O’ZBEKISTONDA ISTE’MOL SOLIG’INI JORIY ETISH IMKONIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14729035 - Mamatov , Nurali (International scientific and practical conference, 2025)
O‘zbekistonda iste’mol solig‘ini joriy etish, mamlakat iqtisodiyotini barqarorlashtirish va rivojlantirishga qaratilgan muhim qadam bo‘lishi mumkin.