O’ZBEKISTONDA KAMBAG’ALLIK DARAJASINI PASAYTIRISHDA TADBIRKORLARNING TA’SIRI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14730906 - Tursunboev , O‘tkir (International scientific and practical conference, 2025)
O‘zbekiston Respublikasida kambag‘allik darajasini pasaytirish va iqtisodiy o‘sish sur’atlarini tezlashtirishda tadbirkorlarning roli juda katta. Tadbirkarlar faqatgina iqtisodiy rivojlanishni ta’minlabgina qolmay, balki ijtimoiy barqarorlikni mustahkamlashda ham o‘z salmoqlarini qo‘shadilar. Quyidagi maqola o‘zbek tadbirkorlarining kambag‘allikni kamaytirishdagi o‘rni va ular tomonidan amalga oshiriladigan tashabbuslar haqida batafsil tahlil qiladi.