ALBER KAMYUNING EKZISTENSIALIZM FALSAFASI VA UNING AHAMIYATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14771308 - Xosilmurodov , Islom; Abdug‘ofurova , Nodira (International scientific and practical conference, 2025)
Maqolada ekzistensial absurd inson muammosi o‘laroq tahlil qilingan. Ekzistensialist faylasuflar tomonidan inson hayotining sirli ekanligi, asosiy e’tibor individual vakolat va o‘z harakatlari uchun shaxsiy javobgarlikka qaratilganiga doir o‘rtaga tashlangan fikrlari o‘rganilgan. Fransuz faylasufi Alber Kamyuning bu boradagi qarashlari bayon qilingan.