ONLAYN MIT APP INVERTOR PLATFORMASIDAN FOYDALANILGAN HOLDA QUVVAT TEJASH MOBIL ILOVASINI YARATISHNI O’RGATISH JARAYONI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14772093 - Mustafoyev , Erali; Mixliyev, Bekzod (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Onlayn Mit App Invertor palatformasidan foydalangan holda mobil qurilmalar uchun mobil qurilma zaryadini tejash mobil ilovasini yaratishni ko‘rib chiqish jarayoni shakllangan. Bu onlayn platformalar, mobil ilovalarni yaratishni va ulardan foydalanishni osonlashtiradi.