БАРҚАРОР ИҚТИСОДИЙ ЎСИШГА ЭРИШИШ ВА ДАРОМАДЛАРНИ ОШИРИШ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14992195 - Эргашева , Нафиса (International scientific and practical conference, 2025)
Мақолада барқарор иқтисодий ўсишни таъминлаш ва аҳоли турмуш сифатини яхшилаш, камбағалликни қисқартиришга комплекс ёндашув амалга оширилган. Аҳолининг камбағал ва ишсиз қатламларини тадбиркорликка жалб қилишни кенгайтириш мазкур соҳани такомиллаштиришга доир илмий таклифлар ва амалий тавсиялар ёритиб берилган.