BANK XIZMATLARI SOHASIDA RAQAMLASHTIRISHNING HOZIRGI HOLATI VA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI TO’G’RISIDA: https://doi.org/10.5281/zenodo.15239241 - Xudayberdiev , Mansur (International scientific and practical conference, 2025)
Zamonaviy iqtisodiyotda raqamlashtirish tez rivozhlanib, turli sogalarda, zhumladan, bank xizmatlari soqasida ham o‘z aksini topmoqda. O‘z faoliyatini samarali va hafsiz amalga oshirish uchun kompyuter texnologiyalarini keng qamrovli boshqarish. Bank xizmatlari raqamlari, natsional muassalar uchun, beams mizhozlar uchun ham qo‘plab afzalliklarni takdim qiladi. Raqamli platforma va xizmatlar, sohadagi uzoq yillik ananaviy amallarni yangilashga va rivozhlantirishga yordam bermokda.