PUL SHAKLLARI VA TURLARINING EVOLYUTSIYASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.16744111 - Bozorboyev , Diyorbek (International scientific and practical conference, 2025)
Mazkur maqolada pul tizimining tarixiy shakllanishi, uning asosiy turlari — haqiqiy pullar, qog‘oz va kredit pullar, elektron to‘lov vositalari keng yoritilgan. Shuningdek, pulning funksiyalari, olimlarning talqinlari, zamonaviy iqtisodiy sharoitdagi o‘rni hamda pul muomalasi qonuniyatlari tahlil qilingan.