PARKINSON KASALLIGINING MOLEKULYAR MEXANIZMLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15179861 - Nazarova , M.B.; Ahmadqulova , M.B.; Oripova , E.R.; Abduvaliyeva , M.A. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu tezisda Parkinson kasalligining kelib chiqish sabablari, simptomlari, klinik xususiyatlari, oldini olish va davolash choralari haqida so‘z boradi.